Prijs?

Prijzen?

Vaste prijzen?

Bij Boost2Design hanteren we geen vaste prijzen. We adverteren er ook bewust niet mee op onze website. Hiermee behouden we onze kwaliteit en willen we ons onderscheiden van de rest. We leggen je graag uit waarom! Voor een website laten maken hebben we dus geen vaste prijs. Toch kunnen we wel een indicatie geven van onze prijzen.

De prijs voor het maken van een website is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke- of bedrijfssituatie. Daarbij hebben ook jouw wensen een invloed op de kosten. Zodra voor ons duidelijk is welke elementen jij allemaal in je website verwerkt wilt hebben, stellen wij een offerte op. Daarin leggen wij jou duidelijk uit wat voor werk wij zullen verrichten en welk prijskaartje daar aanhangt.

Er zijn online veel verschillende prijzen te vinden voor het maken van een website. Daarom kan het lastig zijn om de juiste prijs te vinden. Wij hanteren een uurprijs, maar adverteren er bewust niet mee op onze website. Hiermee behouden we onze kwaliteit en willen we ons onderscheiden van de rest. Benieuwd geworden?

Prijsindicatie

Dat wij geen vaste prijs hanteren, betekent niet dat wij geen prijsindicatie kunnen geven. Als wij met jou in gesprek zijn geweest over hoe jij de website voor je ziet, kunnen wij aan de slag met een offerte. Hierin geven wij jou een prijsindicatie voor jouw persoonlijke website. Aan de hand van de offerte en ons voorstel kan je akkoord gaan met de prijs.

Hallo, vraag hieronder uw offerte aan!!

Snel en kosteloos een offerte?

 

Offerte