Over ons

Creatief team met een oog voor detail. Wij denken ”out of the box” en zorgen er voor dat onze ontwerpen opvallen. Onze websites zijn wat ontwerp betreft uniek en zijn ontworpen met de gedachte dat deze een goede gebruikerservaring moet geven en gericht moet zijn op conversies. Wij blijven de website optimaliseren en houden de website ‘up to date’.

 

En natuurlijk zijn wij mensen, die mensen helpen!

U heeft een nieuw logo nodig. Voor uw klanten is het logo hetgeen waaraan ze uw organisatie herkennen. Uw logo heeft dus een grote impact. Hoe bedenkt u nou een goed logo?

Daar gaan wij u bij helpen. Onze creatieve hoofden en uw wensen samen vormen de basis voor een fantastische logo, huisstijl, webdesign of branding.

Contact
0
+
ontwerpers
0
+
Tevreden klanten
0
websites onderhoud

Wordpress webdesign

Boost2Design is specialist op het gebied van wordpress webdesign. Eén van de sterke punten is het luisteren naar de klant. Met als gevolg dat de klant een ontwerp onder ogen krijgt waar men van te voren op gehoopt had. Omdat ik mijn expertise in de zogenaamde gebruikers interfase en gebruikers ervaring gebruik, wordt er eerst gekeken hoe we de gewenste doelstellingen kunnen behalen met een website. Vandaar dat call-to-actions, formulieren, en dergelijke zeker niet mogen ontbreken.

Uiteindelijk wordt na de goedkeuring van het ontwerp, het ontwerp technisch uitgewerkt in een gebruiksvriendelijke website.

Gebruiksvriendelijk

WordPress is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk CMS beheersysteem. Met uw wensen als vertrekpunt Boost2Design een website die gericht is op conversie. Heeft u een of meer doelen die u graag wenst te behalen? Dan is dat prima te realiseren. Als de website duidelijk en eenvoudig van opzet is en bovendien snel laadt, dan is het voor de bezoeker ook gemakkelijk om de informatie snel tot zich te nemen.

Webshop

WIL JE EEN PROFESSIONELE WEBSHOP LATEN MAKEN? DAN ZIT JE BIJ ONS GOED!

Een webshop laten maken doe je niet zomaar. Dat doe je omdat je een geweldig idee hebt, een fantastisch product waar de wereld echt mee kennis moet maken.

Je hebt besloten een webwinkel te gaan starten of misschien wil je je huidige webshop gaan vernieuwen. Dan ben je er vast al achter: je klanten bevinden zich op het internet. Want al heb je ook een fysieke winkel, steeds meer consumenten zoeken vanaf de bank, met de telefoon in de hand, naar de producten waar ze naar op zoek zijn. Dus als je geen webshop hebt loopt je klanten mis. En geen klanten is geen omzet, geen winst, geen inkomen. Of op z’n minst in ieder geval minder van dat alles. Zonde. En dat terwijl het gemakkelijk op te lossen is: door een webshop te laten maken.

Boost2Design

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek